zaterdag 29 december 2012

Nail art: Firework

 
Het is net Kerstmis geweest en oud&nieuw staat alweer voor de deur. 31 december is een dag vol vuurwerk! Of je het nou leuk vind of niet, vuurwerk hoort erbij! En ik zal eerlijk zeggen: Vuurwerk is leuk! Knalvuurwerk is niet zo leuk, maar siervuurwerk is echt prachtig. Om 12 uur vliegen de vuurpijlen in de lucht en worden de potten aangestoken: het is Nieuwjaar! Voor deze 'speciale' dag(en) heb ik een hele leuke kleurrijke nail art gemaakt die goed bij het thema past: Firework!
Benieuwd hoe ik deze nail art maak?

Wat heb je nodig?
* Basecoat
* Glitter topcoat
* Zwarte lak
* Roze metallic lak
* Zilveren lak
* Bronzen lak
* Lichtpaarse lak
* Roze lak
* Gele lak
* Blauwe lak
* Lichtgrijze lak
* Dotting tool
* Dun kwastje
* Eventueel een diamantje
 
 
Hoe maak je het?
 
1. Lak je nagels met een basecoat en daarna met de zwarte lak 
 
 
 
 2. Maak met verschillende kleuren streepjes die uit 1 punt komen. Aan het einde van de streepjes kun je het streepje iets dikker maken zodat het er echter uit ziet. Het is leuk als je ook halve maakt!
 


3. Op 1 nagel maak je met een dottingtool heel veel verschillende kleuren stipjes op je nagel. Alle stipjes moeten een beetje overelkaar heen gaan. Het is het leukst als het een beetje rommelig is!


3. Met een dunkwastje maak je tussen de streepjes weer streepjes maar dan met een andere kleur. Dit doe je op dezelfde manier.


4. Bij sommige .... kun je met een dottingtool lichtgrijze stipjes aan het einde van de streepjes zetten. Je moet wel bij allemaal een lichtgrijs stipje in het midden zetten!


5. Je kunt nog een diamantje opplakken als je dat leuk vind! Als laatste breng je een glittertopcoat aan en je nagels zijn weer mooi!

 
Wat draag jij op je nagels met oud&nieuw?
 


1 opmerking: