maandag 31 december 2012

Nail art: Happy 2013!


Het is vandaag 31 december! Het is alweer de laatste dag van 2012.... Maar wel een hele leuke dag. Vandaag ga ik lekker vuurwerk afsteken en natuurlijk ook oliebollen en appelflappen eten ;). Vanavond ga ik ook vuurwerk afsteken bij vrienden die vlakbij wonen. Het is wel een speciale dag en bij een speciale dag hoor je er wel leuk uit te zien, toch? Daarom heb ik een hele leuke nail art gemaakt die goed bij deze dag past!
Benieuwd hoe ik deze nail art maak?

Wat heb je nodig?
* Basecoat
* Witte lak
* Zwarte lak
* Gouden lak
* Gouden glittertopcoat
* Dottingtool
* Dunkwastje


Hoe maak je het?

1. Lak je nagels met een basecoat en daarna met de zwarte nagellak.


2. Maak met een dunkwastje met de witte lak '20' op de ene nagel en '13' op de andere nagel. Zorg er wel voor dat de nagels naast elkaar zijn! Maak de cijfers wel een beetje dik zodat we daar nog iets mee kunnen doen.


3. Op een andere nagel maak je een champagneglas met een dunkwastje en de wit. Het makkelijkste is om eerst het voetje te maken, daarna een stokje erbovenop en als laatste een soort open driehoekje erbovenop.


4. De witte cijfers '2013' trek je over met een dunkwastje en de goud. Let er wel op dat je nog wel een beetje wit ziet!
 

5. In het champagneglas maak je met een dottingtool de champagne erin. Het is leuk als je het aan 1 kant doet en niet in het hele glas.


6.  Als laatste doe je er een gouden glittertopcoat eroverheen zodat het er extra feestelijk uitziet!

 
Heb jij nog goede voornemens voor 2013?
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten