woensdag 24 oktober 2012

Nail art: SPOOKY!

 
Halloween staat alweer bijna voor de deur (31 oktober) en daarbij hoort natuurlijk een bijpassende nail art: SPOOKY! Hier heb ik al een artikel over halloweenkostuums geschreven: KLIK!
Het is eigenlijk niet 1 nail art maar meerdere, want op elke nagel zit iets anders! Het is niet heel moeilijk en je hebt er maar weinig voor nodig.
Benieuwd hoe ik dit maak?

Wat heb je nodig?
* Zwarte lak
* Witte lak
* Dottingtool
* Zwarte striper of dun kwastje

 
Hoe maak je het?
  
1. Lak je nagels met een basecoat en daar na met de wit, zorg ervoor dat de wit goed dekt.

 
2. Maak met de zwarte striper of een dun kwastje met zwart de tekst: 'BOO' op 1 nagel, BOO is zegmaar BOE maar dan in het engels ;)
 

 
3. Maak met de dotting tool eerst een grote zwarte stip op je nagel. Daarna maak je er een soort 'sliertje?' aan die steeds dunner wordt. 
  
 
4. Met de dottingtool maak je oogjes en een mondje op het spookje, het mag best een beetje rommelig. Maak dan met de dottingtool het lijf van de spin: een dikke stip aan de achterkant en een kleinere stip aan de voorkant met zwart,
 
 
5. Nu ga je de pootjes van de spin maken: zes kleine aan de achterkant en 2 grote die naar voren komen.
 
  
6.  Om het spinnenweb te maken, maak je met de zwarte striper maak je 4 strepen zoals op de foto. Met een dottingtool maak je 2 kleine stipjes als ogen.
 

7. Verbind de strepen met kleine streepjes die een klein boogje maken, zodat het op een spinnenweb lijkt. Als laatste breng je een topcoat aan en je bent klaar!

 
Wat maken jullie op je nagels voor halloween?!
 




4 opmerkingen: